Starten met Industrie 4.0?

Leg de basis met het Intelligent Datacenter.

Wat is Industrie 4.0?

De maakindustrie staat voor een vierde industriële revolutie. Machines en sensoren worden verbonden met uw IT-systeem om meer inzicht te creëren. Het resultaat? Meer kansen om te optimaliseren en te automatiseren. IoT, cloud computing en data-integratie versnellen deze transitie, maar zorgen ook voor meer complexiteit en veel hogere eisen aan uw IT-infrastructuur.

Industrie 4.0:
Kansen, uitdagingen en oplossingen

Industrie 4.0 ligt aan de basis van betere productieprocessen, nieuwe producten en innovatieve businessmodellen. Maar slimme systemen vragen ook kennis en knowhow. In deze praktische gids voor Industrie 4.0 schetsen we de kansen, uitdagingen en oplossingen voor de intelligente manufacturing van de toekomst.

Meer intelligentie, ook in uw datacenter

De manufacturing van de toekomst is hyperintelligent. En daar hoort ook intelligente IT bij. Zet daarom op tijd de stap naar een proactieve infrastructuur van HPE die zelf problemen detecteert en oplost en die het beheer van hybride of multi-cloudomgevingen heel wat eenvoudiger maakt.

Leg slim de basis voor de toekomst met Intelligent Datacenter

Met Intelligent Datacenter op basis van HPE InfoSight kiest u voor een betrouwbaar datacenter op maat van de maakindustrie. HPE InfoSight is een kosteloos dataplatform dat uw IT 24/7 monitort en problemen automatisch oplost. Zo heeft u nooit meer downtime of vervelend beheer.

Snel

Data en apps
24/7 beschikbaar

Simpel

86% van de problemen
automatisch opgelost

Veilig

Analyses op basis van
versleutelde metadata

HET IT gaat voor de volle 100%

InfoSight lost 86% van de problemen automatisch op. Maar dat is nog niet genoeg. U wilt 100% zeker zijn. Met Monitoring-as-a-Service lost HET IT de problemen op die InfoSight niet detecteert. U kunt gerust zijn.

Hands-on partner
met full-service
dienstverlening

Organisaties in de maakindustrie vertrouwen al meer dan 25 jaar op HET IT voor slimme IT-oplossingen op maat. Met onze no-nonsense mentaliteit en hands-on aanpak zijn we een betrokken sparringpartner voor bedrijven die willen starten met digitale transformatie.

Zullen we eens praten over de mogelijkheden van Industrie 4.0 voor uw organisatie? Boek een sparringsessie met onze expert en leg de basis voor een traject naar efficiënte digitalisering.

HET IT
Industrieweg 5, 2712 LA Zoetermeer – Netherlands
+31(0)79 59 39 384
sales@het-it.nl